Hvad er spam/spammer?

Synonymer for spam: Spammer, Spam-bot, email spam, hjemmeside spam, gæstebogsspam

Der findes i dag forskellige typer spam, som man kan koge ned til følgende:

  • email spam
  • hjemmeside spam

Email spam er reklameemails som bliver sendt til ens emailadresse uden at man selv har sagt ja til at få tilsendt den email. Dermed ikke ment sådan at man ikke må sende en uopfordret ansøgning eller andet i den dur. Det skal forstås sådan at man som virksomhed, ikke må sende uopfordrede emails, med henblik på at få solgt noget.

Hjemmeside spam bliver i de fleste tilfælde udført af det der hedder spam-bots, som er en server/computer, som ligesom Google-bot crawler hjemmeisder for at finde indhold. Til forskel fra Google-bot (som jo generelt søger efter indholdet med det ene formål at skabe bedre søgeresultater for deres brugere) så søger spambotterne efter email adresser, kontaktforme, formulare af enhver art, som de så kan udfylde med informationer og sende afsted.

Dette ses fx tit i form af flere indlæg i gæstebogen, en masse mails sendt fra kontaktfrmen på hjemmesiden, men med falsk/underlig afsender email adresse, samt links til hjemmesider.

Hvad kan man gøre?

Generelt er der meget man som hjemmeside ejer og email ejer kan gøre for ikke at havne i spammernes søgelys.

Først og fremmest skal man bruge en kontaktform på sin hjemmeside, da man her kan lave emailadressen usynlig, samt gøre en masse for at spam ikke ryger igennem derfra, via filtre. Det samme kan gøres ved andre formulare, fx en gæstebog, forum osv. tag derfor en snak med din webmaster og sørg for dette er sikret.

Hos KTJ-Media.dk bliver spamfiltre altid bygget ind i
kontaktforme, gæstebøger, fora, medmindre kunden ikke selv vil have det.

Ud over det skal man huske at hver gang man indskriver sin emailadresse på en hjemmeside, så er der en forhøjet risiko for at få tilsendt spam til sin email, jo mere ens email er synlig på nettet, jo mere spam får man også.

Hvad er Indekseringshastighed

Hvor hurtigt bliver min hjemmeside indekseret af Google?

Den klart bedste opskrift? - Hvor hurtigt bliver min hjemmeside synlig på Google? - Når man lige har fået lavet en hjemmeside - Hvordan optimeres ens chancer på Google? - XML Sitemap & Tilføj URL?

Hvad er Black Hat SEO

Black Hat SEO, Hvad er det egentlig? SEO - Skal, skal ikke?

Black hat SEO, er det at søgeoptimerer sin hjemmeside på en uetisk måde, så hjemmesiden får en højere placering på søgemaskinerne. Der findes rigtig mange metoder til at udfører Black Hat SEO

Hvad er Søgemaskineoptimering

Hvad er søgemaskineoptimering & hvad betyder at søgemaskineoptimere

Søgemaskineoptimering er det at optimere en hjemmeside så den får en god placering på søgemaskinerne. Der er rigtig mange elementer i det at søgemaskineoptimere, hvilket kan deles op i kategorierne

Hvad er SEO CMS

SEO CMS hvad er det egentlig, og hvad gør et CMS SEO venligt?

Et SEO CMS er hos KTJ-Media.dk, et CMS som er søgemaskinevenligt og fyldt med masser af muligheder for at søgemaskineoptimerer sin hjemmeside. Mange CMS udbydere bruger i dag ordet SEO CMS.

Fokus på SEOWEBDESIGNCMS LøsningerSøgemaskineoptimeringHastighedsoptimering