Hastighedsoptimering og udvikling af hjemmesider i wordpress mf.

Mere end 25 års erfaring med hastighedsoptimering, teknisk SEO og udvikling af hjemmesider i blandt andet wordpress, drupal, custom og statisk HTML. Giver dig den bedste start på nettet.

Kim Tetzlaff udvikler fundamentalt stærke webløsninger, som både er hurtige, mobilvenlige og søgemaskinevenlige.

om kim tetzlaff aps

Velkommen til Kim Tetzlaff ApS – din partner inden for udvikling af hjemmesider og hastighedsoptimering!

Vi er et førende webbureau københavn inden for professionelle hjemmesider, og ejer, Kim Tetzlaff, har mere end 25 års erfaring inden for dette felt. Med sin ekspertise og solide baggrund har Kim opbygget et ry for at skabe flotte og effektive hjemmesider samt optimere hastigheden for dem.

Er du på udkig efter en kompetent og erfaren partner til udvikling af din hjemmeside? Så er Kim Tetzlaff ApS det rette valg for dig! Med over 25 års erfaring inden for branchen har Kim en enestående ekspertise inden for udvikling af hjemmesider og wordpress hastighedsoptimering.

Kim Tetzlaff ApS har haft fornøjelsen af at samarbejde og et arbejde med mere end 3000 hjemmesider og tilhørende tilfredse kunder, som har oplevet en markant forbedring af deres hjemmesiders ydeevne og brugeroplevelse. Vi har evnen til at skabe skræddersyede hjemmesideløsninger, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også effektive og hastighedsoptimerede.

Vores succes skyldes vores omfattende erfaring og evne til at forstå vores kunders unikke behov og ønsker. Med dybdegående teknisk viden og brug af de nyeste værktøjer og teknologier er vi i stand til at skabe hjemmesider, der er hurtige, responsive og nemme at navigere.

Hastighedsoptimering er en af vores kernekompetencer. Vi forstår vigtigheden af en hurtig hjemmeside, da det er afgørende for at tiltrække og fastholde besøgende. En langsom hjemmeside kan irritere og resultere i tabte besøgende og potentielle kunder. Med vores ekspertise kan vi sikre, at din hjemmeside er lynhurtig og klar til at imponere dine besøgende.

Når du vælger Kim Tetzlaff ApS som din partner, kan du være sikker på, at du får den bedste service og support. Vi går altid den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse og opnår de ønskede resultater. Vi er dedikerede til at levere løsninger af høj kvalitet, der opfylder dine specifikke behov og budget.

Så hvis du ønsker en enestående hjemmeside, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også hurtig og effektiv, så kontakt Kim Tetzlaff ApS i dag. Vi vil med glæde hjælpe dig med at realisere dit digitale potentiale og bringe din virksomhed online succes!

Kontakt os i dag, og lad os sammen bygge den perfekte hjemmeside til dig!

Hastighedsoptimering & hurtige hjemmesider

Kim Tetzlaff har siden sin siden start med udvikling af hjemmesider, gået op i hastighed og hastighedsoptimering. I takt med at hjemmesider er blevet mere og mere avancerede, bliver hjemmesider også langsommere og langsommere. Som specialist i hastighedsoptimering, vil du altid være sikker på at få en hurtig hjemmeside

Med hastighedsoptimering, kan man opnå hurtigere hjemmeside, og jeg var den første i DK til at sætte fokus på lige netop hastighedsoptimering af hjemmesider. Google er også inden for de sidste par år, begyndt at sætte fokus, hvilket er dejligt. Men det betyder det er endnu mere vigtigt for din hjemmeside at den er hurtig.

Core Web Vitals – Det kalder Google det

Selvom Google nu har sat fokus på hastighed, og de kalder deres fokus for Core Web Vitals, så kan man undre sig over at de ikke har gjort det noget før. Kim Tetzlaff har nemlig alle dage optimeret ud fra de selv samme principper som Core Web Vitalt også ser på. og det er lige netop de selv samme principper jeg har lært fra mig rundt om på nettet.

Så måske Google har lyttet ?

Core Web Vitals går egentlig ud på at optimere det man som bruger ser som det første når de besøger din hjemmeside. Hjemmesiden skal loade så hurtigt som muligt og være brugbar så hurtigt som muligt.

Seneste ekspert indlæg

Læs en masse indlæg om netop hastighedsoptimering, udvikling og søgemaskineoptimering på hjemmesider. Lær lidt af hvert og bliv klogere på hvordan du gør ting selv i praksis. God læsning.

Udfører i hastighedsoptimering?

Ja vi har gennem mere end 25 år optimeret hjemmesiders hastighed. Og det har altid været et fokus vi har haft når vi bygger hjemmesider og nye funktioner.

Hvor hurtig kan min hjemmeside blive?

Vi går altid efter at hastighedsoptimerer hjemmesider til at loade på under 1 sekund. Og ikke mindst en grøn score på Google.

Hvorfor skal man optimere hastigheden?

Man skal optimere hastigheden fordi både brugere og google elsker hurtige hjemmesider. Og det kan ses på bundlinjen. 100ms hurtigere side kan betyde 1% højere omsætning.

Udvikler I hjemmesider?

Ja vi har også her mere end 25 års erfaring med at bygge hjemmesider. Vi har været med helt fra start, og har derfor prøvet lidt af hvert.

Hvad med sikkerhed, tager i jer også af det?

Vi har hjulpet mange hjemmesider med at komme på den anden side af en hacket hjemmeside. Og den efterfølgende sikring af hjemmesiden. Du kan læse mere her om hackede hjemmesider.

Hvordan får man google til at kunne li ens hjemmeside?

Det er et bredt spørgsmål at svare på, men det vi fokuserer meget på er det stærke fundament som tager højde for både det tekniske SEO og hastighed.

Hvem er Kim Tetzlaff?

Kim Tetzlaff, er en udvikler med speciale i hastighed og Teknisk SEO. Han har bygget hjemmesider siden 1995, og har næsten altid fokuseret på netop hastighed og teknisk SEO i alt hvad der programmeres.