SEO (Søgemaskineoptimering) i mere end 12 år

SEO optimering med base i København

Søgemaskineoptimering i københavn

Vil du også være synlig på Google? Det kan jeg godt forstå, og nu har du muligheden for at få udført SEO (Søgemaskineoptimering) af professionelle SEO eksperter. Vi har mere end 12 års erfaring med on-site og off-site søgemaskineoptimering, og ydermere med teknisk SEO optimering.

Vi lover ikke guld og grønne skove, men vi lover en dedikation uden lige, får du SEO hos KTJ-Media.dk får du også en samarbejdspartner med en lidenskab til SEO og online løsninger, som du ikke har set før. Og endnu bedre har vi også SEO ekspertisen bag os.

Dine konkurrenter gør det helt sikkert også, så det er bare om få sat gang i SEO optimeringen, så du ikke bliver overhalet inden om af dine konkurrenter, på søgemaskiner som Google.

Søgemaskineoptimering eller SEO som det også kaldes. Er hvis det bliver udført korrekt, en yderst effektiv markedsføring på internettet og ikke mindst billigste metode til at blive synlig online, altså komme højere på søgemaskinerne og samtidig ramme den helt rigtige målgruppe.

Kontakt os i dag for søgemaskineoptimering

Effektiv markedsføring på internettet

KTJ-Media.dk har mere end 12 års erfaring med organisk søgemaskineoptimering, og vi har i lige så lang tid optimeret webdesign og webløsninger så de har fået det bedste udgangspunkt for en god og smertefri indeksering og optimering på Google.

Det giver os som konsulenter / SEO eksperter, et godt udgangspunkt for at give dig den bedste rådgivning inden for alle aspekter af organisk søgemaskineoptimering - Vi tilbyder blandt andet:

 • SEO analyse
  Hvad kan man gøre bedre i forhold til søgemaskineoptimering og højere synlighed på søgemaskinerne?
 • Søgeordsoptimering
  Analyse som skal klarlægge hvilke søgeord og fraser du bør bruge.
 • SEO strategi
  At finde den helt rigtige strategi for din SEO, er nøglen til succes.
 • Linkbuilding
  opbygning af både interne og eksterne links, øger din synlighed markant.
 • Konverteringsoptimering
  En hjemmeside med mange besøg, er ikke noget værd hvis ikke de konvertere. Det er derfor vigtigt med konverteringsoptimering. 
 • Ranking analyse
  Analyse af hvordan du og/eller dine konkurrenter placeret på Google og andre søgemaskiner, på bestemte søgeord og sætninger.
 • Hastighedsoptimering
  Det at gøre en hjemmeside hurtigere, gør både Google og dine brugere glade.
 • SEO venlige webløsninger
  Alle webdesign vi laver er søgemaskinevenlige. Især vores CMS løsning som er bygget med søgemaskinerne og søgemaskineoptimering for øje.
 • Tekst optimering
  Tekster skal være skrevet både til brugeren men også til søgemaskinerne, så du bliver fundet på Google og fastholder brugeren.

Kontakt os i dag for søgemaskineoptimering

Telefon 38 609 918 

Nummer 1 på Google?

Ja det er der mange såkaldt eksperter som lover, men faktum er at der er ingen som kan love en førsteplads på Google, de eneste der kan det er Google selv.

Men det vi kan love er at vi bruger vores mangeårrige erfaring med søgemaskineoptimering og webløsninger, samt gør vores ypperste for at højne din hjemmesides synlighed på nettet. For os er din hjemmeside det samme som vores hjemmeside, vi behandler derfor altid vores kunders hjemmesider som vi ville behandle vores egen.


100% Tillid til din SEO ekspert

Intet andet kunne være mere vigtigt

100% tillid til din SEO ekspert er en af de vigtigste punkter når vi snakker søgemaskineoptimering, og for den sags skyld også når man snakker andre brancher. Det er også derfor det er en god ide at du selv, allerede før du vælger din samarbejdspartner, sætter dig ind i hvad søgemaskineoptimering er og hvad det går ud på. og ud fra den viden vælger den ekspert du vil samarbejde med.

Eksperten har helt sikkert gjort sit for at du som køber af søgemaskineoptimering, ved hvad det går ud på. Men det er umuligt at fralærer sig al den viden om søgemaskineoptimering som man har, da den både er baseret på mange års erfaring, tests og ikke mindst det at vi som SEO eksperter ikke er blege for at snakke med andre eksperter om problemstillinger og løsninger.

100% tillid skal selvfølgelig gå begge veje, er der ikke 100% tillid til at vi som eksperter kan vores arbejde og udføre det til perfektion, og har vi ikke 100% tillid til at du/I som kunder vil gøre hvad i kan eller får at vide for at opnå meget bedre placeringer.  Vil man ikke kunne skabe høje og rigtig gode resultater.

100% tillid til os som Søgemaskineoptimerings eksperter starter her på vores hjemmeside. Hvor vi fortæller tingene lige ud af posen, hvor andre helt sikkert ville bruge mere tid på at sælge sig selv, vil vi hellere lægge alle kortene på bordet, så du ved at vi ikke skjuler noget.


Søgeordsoptimering og søgeordsanalyse

Bruger du de rigtige søgeord i din googleoptimering?

Rigtig mange ville svare ”Ja jeg bruger de rigtige søgeord”, andre vil svare ”ja jeg har da fået lavet SEO tekster med de rigtige søgeord, og vi kommer da også frem på dem”. Men vores erfaring siger bare at det er de færreste som rent faktisk har fået lavet en reel søgeordsoptimering, og dermed går glip af rigtig mange brugere og dermed også rigtig mange mulige kunder.

Det er derfor vigtigt når man skal i gang med søgeoptimering på google, at få foretaget en søgeordsanalyse. Ikke kun for at opnå den bedste ranking på relevante søgeord, men også for at fange de søgere/brugere som har størst chance for konvertering til kunder.

Kort sagt, er du i tvivl om du bruger de rigtige søgeord og har du eller en anden ikke lavet en søgeordsoptimering, vil det uden tvivl være en søgeordsanalyse du bør få lavet før en reel søgemaskineoptimering kan finde sted. Og det er blandt andet her KTJ-Media.dk kommer ind i billedet, lad os blive din nye SEO konsulent i dag!


Kan du selv søgemaskineoptimere hjemmesiden

Ja du kan rent faktisk gøre rigtig meget for at blive synlig på nettet med søgemaskineoptimering, men det kræver selvfølgelig at du ved hvor du skal sætte ind og hvad du skal gøre for at hjemmesidens synlighed på nettet bliver større. KTJ-Media.dk kan gennem en SEO analyse se på hvad der kan blive gjort bedre i forhold til optimeringen, og højere synlighed på internettet.

En SEO analyse vil give dig den indsigt der skal til for at du ved hvor der er SEO fejl eller mangler. Analysen vil ende ud i en rapport som både viser hvor og hvad fejlen er, samt hvad du bør gøre i stedet for og hvorfor det er bedre i forhold til søgemaskiner og søgemaskineoptimeringen. Rigtig mange virksomheder har allerede valgt KTJ-Media.dk som deres samarbejdspartner, til at varetage deres SEO analyse, og med rigtig gode resultater til følge.


Hvad er Søgemaskineoptimering

Hvad er søgemaskineoptimering & hvad betyder at søgemaskineoptimere

Søgemaskineoptimering er det at optimere en hjemmeside så den får en god placering på søgemaskinerne. Der er rigtig mange elementer i det at søgemaskineoptimere, hvilket kan deles op i kategorierne

Hvad er Indekseringshastighed

Hvor hurtigt bliver min hjemmeside indekseret af Google?

Den klart bedste opskrift? - Hvor hurtigt bliver min hjemmeside synlig på Google? - Når man lige har fået lavet en hjemmeside - Hvordan optimeres ens chancer på Google? - XML Sitemap & Tilføj URL?

Hvad er Konverteringsoptimering

Hvad er konverteringoptimering? optimering af din konvertering

Konverteringsoptimering er det at man optimerer en hjemmeside til at flest mulig besøgende bliver konverteret til kunder, eller det at udføre en bestemt handling.

Hvad er Ranking

Hvad betyder ranking & hvorfor er god ranking godt for hjemmesiden

Ordet Ranking bliver brugt i seo verdenen om ens placering på søgemaskinerne. Det betyder derfor bare, placering på søgemaskinerne. Altså fx hvordan ranker jeg på Google, er det samme som at sige, hvo

Vi lever for søgemaskineoptimeringWEBDESIGNCMS LøsningerSøgemaskineoptimeringHastighedsoptimering